Workshop Zuid-Afrikaans zingen!

  • Hennie Groot Haar

    Ben je geraakt als je liederen hoort van Miriam Makeba? Geniet je van de muziek van The Lion King? Heb je in Zuid-Afrika ontroerd geluisterd naar een zwart koor? Voel je je op een of andere manier betrokken bij de mensen in Zuid-Afrika? Of hou je gewoon van anders zingen?

    Dan bieden we jou de gelegenheid om zelf de energie en de kracht van de liederen uit Zuid-Afrika te ervaren. Die bijzondere ervaring kun je opdoen op de workshop Zuid-Afrikaanse zang die wij organiseren voor mannen. De workshop is op:

    zondag 13 november 2005

    van 13.00 tot 16.30 uur

    in Parnassos, Utrecht (Kruisstraat 201, 3581 GK)

    kosten ? 5,00 per deelnemer

    De workshop wordt gegeven door Duze Nomshikashika, een koor op zijn Zuid-Afrikaans. Wij zingen al meer dan 20 jaar de liederen uit Zuid-Afrika omdat we ons verbonden voelen met de mensen daar in die gecompliceerder veelkleurige samenleving. We zingen liederen in de talen Xhosa, Sotho en Zulu.

    Deze liederen zing je niet met je hoofd, maar met je hart.

    Ervaar dat met ons. Je bent van harte welkom, als je een bas of tenor bent! Je hoeft geen superzanger te zijn die van blad kan zingen. Wel is het prettig als je van jezelf weet dat je kunt zingen.

    Meld je vooraf aan! Meld je van tevoren aan bij Peter Hessing. Stuur een mail naar peter@duze.nl. Of bel hem op 033-4947426 of 06-27082565.

    Je kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie. Zie ook: www.duze.nl

  • Ikhwaya Yasempuma

    Afrikaans zingen nu ook in TWENTE!

    Ikhwaya Yasempuma (Zulu voor ‘koor uit het Oosten’) start met een nieuw Afrikaans koor.

    We repeteren eenmaal per maand op zondag middag in Enschede.

    Daarnaast treden we regelmatig op, en geven we workshops door heel Nederland.

    Meer informatie: www.ikhwaya.nl